Gaz Sancısına Kimyon

9 Mayıs 2014 Cuma

Demir Kaynağı Olan Kimyon: "Gaz Sancısına, Kanserden Korunmaya da Lüzumlu Gıdadır!
....

Kimyon son yıllarda ülkemizde de ciddi olarak gündemden düşmeyen yaşamımıza lüzumlu mineral ve demir açısından harika bir besindir, akciğerlerden başlayıp tüm vücut hücrelerine kadar oksijen taşınmasını sağlayan hemoglobin maddesinin de ayrılmaz parçasıdır. Kimyon enerji üretimi ve metabolizma için önemli enzim sistemlerinin parçasıdır.

Demir bağışıklık sisteminin daha sağlıklı çalışmasını sağlamaktadır. Kadınların muayyen zamanlarında da demir eksikliği olursa adet dönemi çok sancılı geçtiği genel kabul görülür.

Çocuklar, emziren anneler, gençlerin gelişim çağında Demir ihtiyacı fazladır. Her şartta doktorunuza danışarak ve gerekli testleri yaptırarak, olumsuz bir durum yoksa KIMYON tüketmeleri önerilebilir.

Kimyon Neye Yarar...
Kimyonda bilinen,
. A vitamini,
. B1 vitamini,
. B2 vitamini,
. B3 vitamini
. C vitaminleri de bulunmaktadır.
Ayrıca kimyon tıbbi özellikleri bulunan "timol" açısından zengindir ve buna bağlı olarak uçucu yağ bulundurur.

Sindirim Sistemi İçin Kimyon
Kimyon tohumunun sindirim sistemi için faydalı olduğunu bilen insanlar binlerce yıldır tüketmektedir, faydasınıda bilmekteyiz.

Anti Kanserojendir, Tümör Gelişimini Azalttığı Biliniyor....
Kimyon Tohumu aynı zamanda anti kanserojen özelliklere de sahip olduğunu biliyoruz. Hasta olmadan doktorunuzun kontrolünde tüketiniz. Çünkü Kimyon tohumundan mide ve karaciğer tümörlerinin gelişimini azalttığı ve buna bağlı olarak yok ettiği görülmüştür.

Çocukların Gaz Sancısına Kimyon
Çocuklarda gaz sancısı ebeveynlerin büyük sorunlarındandır. Bir çay kaşığı anne sütüyle bir çimdik kimyonu karıştırın her gün düzenli olarak içirin ve en az 3 gün tekrarlayın.

Ayrıca 0 ile 3 aylık bebeklerde sık görülen kolik ağrısına karşı da fayda sağlar.

Genç ve Büyüklerin Gaz Sorunu İçin de: "KİMYON"
Kimyonu kaynamış su ile karıştırılıp içebilirsiniz. içilebilmektedir. Şişkinlik ve gaz sıkıntılarınıza fayda sağlayabilir.

Bulgur, Köfte ve Tüm Et Yemeklerinden Kimyonu Eksik Etmeyiniz...
Et yemeklerinde bulgurlu salatalarda ve çorbalarda kimyonu eksik etmeyin ancak miktarına dikkat edin ki yemeğinizin tadı acı olmasın.
.
Kaynak: Ahmet ve Elmas Maranki, Şifalı Betkiler Kitabı
...
Kimyonla ve Kainat Şifahanesinde 750' yi geçkin Ürüne ve Binlerce Değişik Gıda Maddesine Ulaşmak İçin Linke Tıklayınız: http://www.marankialisveris.com/urunara?search=true&srchtxt=Kimyon

Haberin Kaynağı: http://maranki.com/tr-TR/haberler/935/gaz-sancisina-kanser-olmadan-once-sindirim-sistemine-kimyon

...
İletişim: Email: info@marankialisveris.com Tel: 0212 533 01 33
....
NOT: İlgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirterek besin destek ürünleriyle ilgili tanıtım yapılmamaktadır.
Ürünlerimiz ilaç değil bitkisel besin destek ürünüdür.

Subscribe your email address now to get the latest articles from us

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Herkese merhaba, ben şu anda Oklahoma ABD'de Patricia Sherman. Banka taslağımı temizlemek ve yeni bir iş kurmak için 185.000,00 ABD Doları borçlanma deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum. Her şey evimi kaybettiğimde başladı ve banka politikası nedeniyle eşyalarımı aldım ve bazı faturaları ve bazı kişisel ihtiyaçları karşıladım. Bu yüzden çok çaresiz kaldım ve her şekilde fon aramaya başladım. Neyse ki, bir arkadaşım, Linda bana bir kredi şirketi firmasından bahsetti, sahtekarlıktan ilgimi çekti, ancak durumumdan ilgilendim ve arkadaşımdan bu şirket hakkında tavsiye almaktan başka seçeneğim yoktu. onlarla iletişime geçmek, çevrimiçi kredi verenlerle ilgili geçmiş tecrübelerimden gerçekten şüphelendi, o kadar az şey biliyor muydunuz? Elegantloanfirm@hotmail.com Bu şirket bana ve meslektaşım için çok yardımcı oldu ve bugün, iyi organize edilmiş iş ve sorumlulukların gurur sahibi olan bu kredi şirketi sayesinde bana geri gülümsediler. Bu nedenle, gerçekten kendi işinizi büyütmeniz veya başlatmanız gerekiyorsa veya gerçekten herhangi bir finansal sıkıntıda borç almanız gerekiyorsa, bugün işinizde bir finansal gelişme fırsatı bulmanızı öneririz. {E-posta:} Elegantloanfirm@hotmail.com ... kredi için çevrimiçi dolandırıcılık kurbanı değil. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2015. Sercihanın Dünyası.
Design by Herdiansyah Hamzah - Distributed By Blogger Templates
Creative Commons License